Тествай демо версия Запознайте се с възможностите на продукта.
Поискай оферта съобразена с Вашите нужди
Mar 11, 2013

Интервю с Microinvest: За предимствата на бизнес закуските

На 28 февруари Microinvest организира поредното си бизнес събитие с акцент комплексни информационни системи за управление на бизнеса. По-известни като “бизнес закуски”, тези приятелски дискусии се превърнаха в популярни събития, на които мениджъри и собственици на фирми от различни браншове дискутират въпроси и казуси, свързани с управлението на бизнес процеси  и необходимостта от ERP и CRM системи.

Ръководителите на отделите, отговарящ за този клас системи в Microinvest, споделят своите впечатления от събитието.

На какво според Вас се дължи интересът към бизнес закуските, които Microinvest организира? 

Ако закуската е най-важното хранене за деня, то правилните инструменти за управление са най-важни за успеха на бизнеса. Ние решихме да обединим приятното (пиенето на сутрешно кафе) с полезното (неформални разговори по актуални теми) и да отговорим на въпроса „Как да повишим ефективността на бизнес процесите във всяка фирма?“. Говорим с нашите гости като приятели, обсъждаме какви проблеми искат да разрешат в своите компании и им предлагаме правилни и работещи решения. Общото мнение на участниците е, че идват, защото се получава полезна, многостранна комуникация, в която се включват всички. Не са рядкост случаите, в които самите участници разбират как сходни на техните въпроси са намерили решение в други организации. Бизнес контактите също са много полезни. Винаги се стараем да изненадваме участниците и чрез томбола един от присъстващите получава напълно безплатно, като награда, софтуер SugarCRM. Стараем се тези събития да бъдат социална мрежа, като наша цел е да сме полезни и интересни. Явно го постигаме, защото след 11 подобни събития в цялата страна, интересът става все по-голям. Всеки, за когото темите за ефективното и модерно управление на бизнеса представляват интерес, може да се включи в бъдещите ни инициативи. Участието в тях е напълно безплатно. Следващи дати за бизнес закуски може да следите на нашия сайт.

Как каните правилните хора на Вашите събития?

Ние не спираме да проучваме и изследваме желанията и потребностите на нашите реални и потенциални клиенти. По този начин извеждаме правилните тенденции, които използваме, за да насочим ресурсите и усилията си във вярната посока. Нашите софтуерни системи (Mago.Net и SugarCRM от Microinvest) са изключително гъвкави инструменти, които лесно се адаптират към различни сфери на дейност и са предпочитан инструмент за управление на всякакви процеси. Ще издадем тайната, че всъщност разпращаме самите покани за събитията чрез внедрената в нашата компания SugarCRM. Възможността за създаване и управление на имейл кампании ни позволява да изпратим правилните послания на правилните хора. И не само това – може да изследваме резултатите, за да откроим и използваме акцентите в поканите, които допадат на аудиторията. След всяка бизнес закуска прецизно проучваме удовлетвореността на участниците и по този начин сме по-адекватни към очакванията на нашите гости следващия път. Адаптираме темите, презентациите си, прилагаме индивидуален подход всеки път. Уверени сме, че всеки бизнес е специфичен и има нужда от специални действия и поради това целият ни екип работи в посока към персонален подход в работата си и в решенията, които предлагаме. Ние сме уверени, че на това дължим лидерските си позиции на българския пазар в този клас софтуери.

Какво ще кажете на хората, които по някаква причина се колебаят дали да дойдат на една Ваша бизнес закуска?

Не се колебайте! :) Първо вижте снимки от наши предишни събития (във Facebook страницата ни, в нашия сайта или в медиите) и ще се уверите колко приятна е атмосферата. Необходимо е да отделите само час от времето си, за да спечелите визия за по-добро развитие на Вашия бизнес, което е безценно. Гарантираме възвръщаемост и ползотворно прекарване на всяка минута, инвестирана в присъствието на нашата бизнес закуска. Пишете ни на marketing@microinvest.net и ние ще Ви изпратим персонална и специална покана за следващото ни събитие! Нека Ви изненадаме! Елате, за да си прекараме приятно!

© Copyright Microinvest, 2022