Тествай демо версия Запознайте се с възможностите на продукта.
Поискай оферта съобразена с Вашите нужди
Oct 23, 2012

Защо да изберете SugarCRM?

SugarCRM e платформа, създадена да управлява отношенията с клиенти (Customer Relationship Management). Тя е многофункционален продукт, който дава възможност за оптимизиране на вътрешнофирмената организация.

SugarCRM се разработва от 30 000 програмисти от цял свят, като всеки един от тях допринася за развитието и, влагайки своите идеи и опит. Благодарение на техния труд и знания, тя е това, което е днес – гъвкава и адаптивна платформа, приложима за всеки тип бизнес. Избирайки SugarCRM, Вие може да сте сигурни, че продукта, който използвате, е прецизно разработен и тестван многократно.

Нещо повече, интерфейсът на платформата е дружелюбен и интуитивен и потребителите бързо и лесно се адаптират към него. Създателите на продукта отлично разбират необходимостта на бизнеса от непрекъсната актуализация и затова добавянето на нови опции в хода на работата се извършва по лесен начин. С други думи, обогатяването на функционалностите на SugarCRM е в синхрон с развитието на Вашата компания.

Освен, че пести време и организира ефективно работния процес, SugarCRM е и на достъпна цена. Нещо повече, като закупите SugarCRM, Вие избирате сигурност и качество за Вашата фирма. Доказателство за това са множеството успешни компании от цял свят, които използват продукта и са подобрили дейността си благодарение на него. Направете тази инвестиция за бизнеса си и резултатите няма да закъснеят.

Уверете се сами!

© Copyright Microinvest, 2021