Тествай демо версия Запознайте се с възможностите на продукта.
Поискай оферта съобразена с Вашите нужди
Nov 14, 2013

"Захаросана" Коледа

Изпращате ли поздравителни картички или малки подаръци на своите клиенти и доставчици? Това е още една причина да интегрирате SugarCRM. Много фирми плануват да го направят, но все още не са го направили …

Обзалагаме се, че Дядо Коледа използва CRM! :)

Скоро ще бъде месец декември и ще се питате кои са Вашите най-добри клиенти или кои са най-високо потенциалните такива. Създаването на такъв списък отнема време и разсейва персонала.

Ако интегрирате CRM система и съхранявате фирмената информация там, бързо и лесно можете да направите такъв списък. Освен ако не обичате да пишете писма на ръка и да ги изпращате по старомодния начин, като по този начин изразходвате излишни средства.

Разбира се, ползите от SugarCRM не са ограничени до тук. След като веднъж сте започнали да използвате системата, сегментирането на данните дава конкурентно предимство на Вашите маркетингови дейности през годината – поздравителни съобщения по случай рожден ден, годишнина или просто за набиране на нови потенциални клиенти.

Така че, ако имате огромни списъци в Excel и Outlook, може би сега е подходящото време да внедрите SugarCRM.

Microinvest може да Ви предложи професионално CRM решение и да Ви консултира относно ползите от подобен софтуер за да може Вашият бизнес да се развива стремглаво нагоре.


© Copyright Microinvest, 2021